Partners

GoProBlog.nl is een prive blog over het GoPro eco systeem. Je vind hier informatie over de camera's, accessoires, onderdelen maar ook gebruikers tips, vergelijkingen en adviezen. We hebben een aantal partners die het mogelijk maken om deze website draaiende te houden.

Sinds dit jaar draait goproblog.nl op een eigen VPS (Virtual Private Server) wat natuurlijk extra kosten met zich mee brengt. Door samen te werken met een aantal partners kunnen we deze extra kosten blijven betalen en jullie als lezer meer gratis content bieden.

Sommige partners leveren een bijdrage via affiliate links, deze links verwijzen dan naar hun website en als u daar een aankoop doet dan betaalt u niks extra's maar krijgen wij een klein percentage voor de "bemiddeling". Andere partners, leveren weer product informatie of demo modellen zodat wij zaken kunnen testen.

Hieronder staan een aantal partners waar we mee samenwerken.

bol.com

Bol.com is onze eerste partner en via voornamelijk de affiliate links dragen zij een groot deel bij aan de kosten voor het hosten van de website.

Coolblue

Deze partner heeft haar promotie activiteiten terug geschaald sinds de COVID-19 uitpraak. Wij blijven onze partner steunen met links ook al dragen zij momenteel niks bij. #samensterk

DataIO

De naam zegt het al: zij ademen data in & uit. Zij zijn dan ook dé specialist op het gebied van dataopslag voor praktisch al uw gebruikstoepassingen. Samen met de hulp van DataIO kunnen we ons mooie geheugenkaarten overzicht maken met alle laatste ontwinkkelingen op het gebied van (micro)SD-kaartjes.

GoPro

Natuurlijk kan dit blog niet bestaan zonder de hulp van GoPro. Hier krijgen we de laatste product informatie van, aanbiedingen, en via de Nederlandse vertegenwoordiger ook wel eens demo modellen.

Ali Express

De meeste accessoires zullen wij niet aanprijzen gezien de kwaliteit. Koop een origineel van GoPro om zeker te zijn van een goede kwaliteit. Toch heeft Ali Express ook weel producten die wel kwalitatief goed zijn, of accessoires die GoPro zelf niet heeft. Ali Express draagt ook een klein beetje bij aan de hostingkosten.Recent geupdatet