Verwachtingen GoPro HERO9 Black
GoPro HERO9 Black

Verwachtingen GoPro HERO9 Black

Als de geschiedenis zich herhaalt, dan kunnen we in september 2020 de nieuwe GoPro HERO9 Black. De GoPro HERO7 lijn werd in september 2018 aangekondigd en de huidige GoPro HERO8 Black en GoPro MAX op 1 oktober 2019.

Dronedj meld een nieuwe aanvraag bij de FCC in de VS wat de GoPro HERO9 Black zou kunnen zijn. Uit stukken van de FCC blijkt dat een object met FCC ID CNFSPBL1 30 maart 2020 is afgeleverd. Deze is tussen 2 en 15 april 2020 getest, het rapport is op 22 april 2020 opgemaakt en op 6 mei 2020 gepubliceerd.

GoPro HERO9 Black specificaties

Label FCC ID CNFSPBL1 In tegenstelling tot de geruchten van de nieuwe iPhone van volgend jaar, die al verschijnen voordat het model van dit jaar verkrijgbaar is, is het met de GoPro geruchten nog vrij stil. Men is nog lekker met het huidige model bezig en heeft nog geen tijd om over een volgend model na te denken. Het is dus nog te vroeg om over mogelijke veranderingen en specifaties te praten anders dan speculeren.

In de meegestuurde handleiding om het type nummer op te zoeken is te zien dat er een nieuw "Displays" menu item te zien, dit menu heette voorheen Touch Display. De naam zou kunnen suggereren dat de nieuwe camera met meerdere schermen zou zijn uitgerust, het icoontje in het menu zou dat versterken. Maar, het zou ook kunnen betekeken dat de Display Mod via de camera / app is in te stellen. Ik verwacht zelf niet een front display op de HERO9 Black om selfies te kunnen maken, daar is de Display Mod in combinatie met de Media Mod voor ontwikkeld.

UPDATE: Er gaan ook geruchten dat GoPro vanaf dit jaar maar 1 action/360 camera heeft. Dit zou inhouden dat de HERO8 en MAX samengevoegd worden tot 1 product. Dat zou ook de dubbele display van de HERO9 kunnen verklaren.

Veel mensen verwachten een nieuwe ontwerp. Het huidige ontwerp is gebasseerd op de HERO5 Black uit 2016. Zelf verwacht ik dit niet en ik ga er van uit dat de HERO9 Black de zelfde behuizing zal hebben als de huidige HERO8 Black.
Zelf zou ik wel graag de verwisselbare front lens terug zien maar ik denk niet dat dat gaat gebeuren.

Nieuwe GoPro trademarks

Bij de Amerikaanse Trademark Office zijn een tweetal aanvragen gedaan door GoPro. Het gaat om MURAL en ZEUS welke mogelijk voor de nieuwe GoPro HERO9 Black bedoeld zijn.

GoPro MURAL

Het lijkt er op dat de samenwerking met ReelSteady een nieuw stuk software heeft opgeleverd. Het kan zijn dat dit een losse stabilisatie app is of mogelijk een nieuwe app van Quik en ReelSteady in een. De tijd zal het leren.

MURAL

Mark For: MURAL™ trademark registration is intended to cover the categories of downloadable computer software for video, image and photo creation, production and editing; downloadable software tools for image, photo and video editing; downloadable computer software that enables users to create, produce, edit and share videos, digital images, photos, text, graphics, music, audio, video clips, and multimedia content; downloadable computer software for creating, viewing, sorting, organizing, manipulating, managing, rendering, indexing, storing, transferring, uploading, downloading and sharing videos, digital images, photos, text, graphics, music, audio, video clips, and multimedia content with others via computer networks, mobile telephones, and other communications devices.

GoPro ZEUS

Dit is de rebrand van de Light Mod, mogelijk zitten te meer lampen aan komen.

ZEUS

Mark For: ZEUS™ trademark registration is intended to cover the categories of lights for use in illuminating people, animals, objects, scenery and surroundings; flashlights; LED flashlights; electric flashlights; flashlights for illumination purposes; searchlights; outdoor portable lighting products, namely, headlamps; headlights for illumination purposes.

Zodra er meer bekend wordt zullen we dat hier meteen vermelden.

Wat zou jij graag willen dat de nieuwe GoPro HERO9 Black zou kunnen of ondersteunen.
Laat hieronder een reactie achter.GoPro Tips

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.