Hot Wheels Zoom In
© Abe Kislevitz | abekislevitz.com

Hot Wheels Zoom In

Het heetste GoPro nieuws deze maand is toch wel de nieuwe Hot Wheels Zoom In mount. Deze "dieplader" neemt je Session mee over je Hot Wheels baan om alles vast te leggen. Met een advies verkoop prijs van $1.09 de goedkoopste GoPro mount die er is. Maar waar kan je hem nou kopen?

Er gaat niets boven een goede Hot Wheels-baan. Perfectioneer de ultieme drievoudige kurkentrekker, stuur auto's op volle snelheid in een looping en kijk hoe ze keer op keer de perfectie naderen (of niet). Stel je nu voor dat je al dat snelle en dolle plezier vanuit het perspectief van de auto kunt zien.

Wat ooit begon als een creatief idee - GoPro HERO Session vast tapen op een Hot Wheels-auto die over een baan raast - is een volledige beweging geworden, ondersteund door de creatieve geesten bij Mattel.

Deze week lanceerden ze de allereerste GoPro-compatibele Zoom In-auto.

Zoom In is een limited edition Hot Wheels-auto die speciaal is ontworpen voor de GoPro HERO/HERO5 Session en gemaakt voor de dagelijkse waaghals in ieder van ons.

Geïnspireerd door fans van beide merken, stelt Zoom In overal track-heads in staat om first-person POV te krijgen van swooshen door loops en springend op sprongen; soms perfect uitgevoerd en andere keren grandioos mislukken. De verbeeldingskracht en het opstartniveau van je 7-jarige (of je innerlijke 7-jarige, geen leeftijdsbeperkingen hier!) Zijn nog nooit zo hoog geweest.

Zoom In is te koop voor $1 en is verkrijgbaar bij grote retailers in heel Amerika en binnenkort naar het buitenland.

Waar is de Hot Wheels Zoom In te koop?

In de VS lijkt hij al uitverkocht of nekken de verzendkosten je. Bij Nederlands aanbieders nog niet tegen gekomen. Hoe kom je nou aan zo'n super toffe mount? Ik heb er 2 op AliExpress besteld. De $1 is het niet geworden maar zat rond de €8.50 voor 2 stuks inclusief verzendkosten.

Inmiddels zijn de twee Hot Wheels geleverd, 11 dagen na het bestellen op AliExpress, niet verkeerd al zeg ik het zelf. Verpakt in een plastic zak en de verpakkingen in bubbeltjes folie gewikkeld. Ik ga er van uit dat deze origineel zijn vanuit de fabriek in Maleisië en bestemd waren voor de Zuid Amerikaanse markt gezien de Spaans talige tekst op de originele verpakking en de Chinese vertaling op de sticker.

Hot Wheels Zoom In
Hot Wheels Zoom In

Er is één probleem, of eigenlijk 2. Ik heb geen GoPro Session en ook geen Hot Wheels baan. Wel twee kleine jongens dus wat niet is kan nog komen.

Hot Wheels Zoom-In witInmiddels is de witte versie ook beschikbaar op AliExpress en zojuist kwam ik hem ook op bol.com tegen al vragen die de hoofdprijs, maar zojuist zie ik hem ook op de site van internet-toys voorbij komen, daar heb ik dan ook maar de witte besteld voor de verzameling.
Bij internet-toys.com is hij maar € 1.95 en de volgende dag in huis.

PRO TIP

Als u uw Hot Wheels-materiaal naar een hoger niveau wilt tillen, gebruik de Zoom-In als een achtervolgwagen / volgcamera. Awesome!

Media

GoPro Hot Wheels Beach Run © Youtube.com | Abe KislevitzGoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.