PolarPro Cinema Series ND filters
© PolarPro

PolarPro Cinema Series ND filters

Wil je filmische videos maken met natuurlijke motion blur, dan is zijn de PolarPro Shutter Collection Cinema Series ND-filters een must.

De Shutter-collectie voor de GoPro Hero-camera's maakt deel uit van de Cinema Series-lijn van PolarPro. Met glas van de hoogste kwaliteit en coatings die een onberispelijke optiek bieden.

Elk van deze filters vervangt direct het voorste lenselement op de HERO7 Black-, HERO6 Black- en HERO5 Black-camera's, waardoor de hoeveelheid glas waarmee je fotografeert wordt verminderd. Deze set bevat een ND8-, ND16- en ND32-filter voor het verminderen van de sluitertijd om vloeiende filmische video's te maken.

De Cinema Series Shutter Collection is ontworpen om perfect compatibel te zijn met de GoPro Karma Grip en de Karma-drone. Voor cinematografen die de sluiter langer dan 5 stops willen laten vallen, kunnen de Cinema Series-filters worden gecombineerd met de standaard push op Karma-filters voor nog meer lichtreductie.

Belangrijkste kenmerken van de Shutter Collection Cinema Series

  • Speciaal ontwikkeld voor de HERO7 Black-, HERO6 Black-, HERO5 Black-camera's
  • Cinema-serie meervoudig gecoat glas voor zuivere optiek
  • Inclusief ND8-, ND16-, ND32-filters
  • Inclusief slanke beschermende harde opbergtas
  • Filters vervangen de lensdop rechtstreeks
  • Frame van geanodiseerd aluminium in speciale uitvoering
  • Levenslange garantie

Optische dichtheid

ND8
ND 0.9, 3 stops
ND16
ND 1.2, 4 stops
ND32
ND 1.5, 5 stops

Media

© PolarProGoPro Tips

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.