GoPro Mini USB Composite Cable
© GOPRO Inc.

GoPro Mini USB Composite Cable

Nog zo een leuk voor de heb accessoire is de Mini USB Composite Cabel. Met deze kabel sluit je je HERO3/HERO3+/HERO4 direct aan op je TV via de composiet aansluiting of met een scart conversie stekker. Zo kan je je beeld direct live op de TV kijken, of via een extern opname apparaat opnemen.

Heb je in je computer een video capture kaart met composiet aansluiting dan kan je je GoPro ook gebruiken om live te streamen. Voor de originele prijs van rond de € 25 niet aantrekkelijk maar, voor maar € 7,49 bij Bever is het een dan toch een leuk hebbedingetje.

De HERO3-HERO7 zijn ook via micro-HDMI aan te sluiten, al gaan deze wel voor de normale prijs van rond de € 20-30 over de toonbank. Erg handig voor live streaming al zal dit wel via een externe opname apparaat moeten lopen. De HERO7 Black ondersteund wel live streaming naar Facebook vanuit de camera.


GoPro Tips

Zorg de dag van te voren je accu's vol zijn en je microSD kaarten leeg.

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.